Online bierproeverij als teamuitje. Is dat wel een goed idee?

Bedrijfsuitje overslaan? Nee toch?

Het coronavirus belemmert de hele wereld in zijn doen en laten. Je kunt en mag steeds minder. Is dit een reden om het bedrijfsuitje dit jaar over te slaan? Het antwoord op die vraag is nee. Er werden natuurlijk al proeverijen gegeven op locatie met een biersommelier die de proeverij in goede banen leidt. Als je door de corona liever geen proeverij op locatie wilt, dan is de online bierproeverij de oplossing om het bedrijfsuitje door te laten gaan.

Online bierproeverij begeleid door biersommelier

Tijdens onze online bierproeverij word je begeleid door een ervaren biersommelier. Hij vertelt tijdens de proeverij over verschillende bieren. Waar ze vandaan komen, hoe ze smaken etc. Deze online bierproeverij kan op elk gewenst moment van de opdrachtgever gedaan worden. Ook kan deze online bierproeverij gepersonaliseerd worden. Kies er bijvoorbeeld voor om hapjes bij deze proeverij te nemen. Op deze manier voldoet de online bierproeverij helemaal aan je eigen wensen.

 

Wat is het verschil tussen een Online bierproeverij en een offline proeverij als bedrijfsuitje?

Bij beide proeverijen word je begeleid door een ervaren biersommelier. Het enige verschil is dat je in plaats van een offline een digitale online bierproeverij hebt. Je krijgt een bierpakket thuis gestuurd met alle benodigdheden om deel te kunnen nemen aan de online bierproeverij. Vervolgens krijg je een uitnodiging om deel te nemen aan een Microsoft Teams of een Zoom vergadering. Deze proeverij is hartstikke leuk om te doen als bedrijfsuitje, met je vrienden, sportclub etc. Ook heeft een online bierproeverij een aantal voordelen ten opzichte van de fysieke proeverij. Goed idee, toch?

Online bierproeverij als bedrijfsuitje

Besluit daarom een online proeverij te kiezen, want dan hoef je geen rekening meer te houden met: het vervoer om thuis te komen, de corona maatregelen en de eventuele reiskosten om op een fysieke locatie te komen. Met de online bierproeverij gaat jouw bedrijfsuitje dit jaar door! Bekijk de video hier onder om een beter beeld te krijgen van de online proeverij.

Jazeker. Bekijk hier de webshop voor de on demand pakketten.

Wil je meer informatie, of gewoon een offerte aanvragen? Klik dan hier om naar de contactpagina te gaan.