Cornonaproof teamuitje organiseren? Ook in deze corona tijd waarbij we beperkt zijn met ons doen en laten kun je gewoon nog een coronaproof bedrijfsuitje of teamuitje organiseren. Hier zijn 5 tips voor het organiseren van een bedrijfsuitje.

Coronaproof teamuitje organiseren

Met een coronaproof teamuitje kun je afstand houden, en zelfs mogelijk vanuit huis een verbinding met je team zoeken. Hoe je dat doet? Hier een paar tips om een coronaproof teamuitje te organiseren.

Tip 1: Online Pubquiz

Een pubquiz is een hele makkelijke en vooral leuke activiteit. Onder genot van een lekker biertje genieten van een gepersonaliseerde pubquiz. Geef bijvoorbeeld alle medewerkers een categorie en laat ze er vragen over verzinnen. Zo’n quiz kun je makkelijk organiseren via een Zoom of Microsoft teams vergadering.

Tip 2: Online Escape room

Een ander leuk coronaproof teamuitje is een online escape room zo is er een escape room in Nijmegen waar je doormiddel van Whatsapp met je collega’s een escape room kan gaan doen. Tijdens een escape room leer je samenwerken, rollen verdelen en communiceren. Een super leuke activiteit die ook nog 100% coronaproof is. Tip: Escape online

Tip 3: Online bierproeverij organiseren

Een Online bierproeverij. Een online Bierproeverij is een leuke en veilige activiteit voor een bedrijfsuitje. Tijdens de online bierproeverij word je door een ervaren biersommelier meegenomen door de wereld van bier. De biersommelier verteld tijdens de proeverij over de afkomst, oorsprong en smaak van de bieren. Alle benodigdheden om deel te nemen aan de proeverij worden naar het huis gestuurd van de deelnemers. Hier zitten de bieren en eventuele extra’s in zoals een borrelplank. En? Heb je daar al zin in?

De biersommelier zal per biertje het een en ander vertellen. Ook zorgt de biersommelier voor een gezellige en interactieve proeverij. Je ontvangt een e-mail om de Zoom/Microsoft Teams vergadering te joinen. Tijdens de Online bierproeverij is er genoeg ruimte om de biersommelier van alles te vragen met betrekking tot bieren, de proeverij etc. De Online bierproeverij is volledig coronaproof. Dus, deze proeverij is erg geschikt om zo als bedrijfsuitje of met je vriendengroep een coronaproof teamuitje te organiseren. Tip: Bierproeven.nl

Tip 4: Online workout

Nog een andere leuke activiteit is een wekelijkse online workout met je collega’s. Het kan zeker geen kwaad om regelmatig wat rek en strek oefeningen te doen. Het is natuurlijk leuker om met een stel collega’s te doen. Ga dus samen in een Zoom/Microsoft Teams vergadering. Dit is 100% coronaproof.

Tip 5: Online dineren

Ga een keer gezellig eten met je collega’s. Kies van tevoren thema of maak gebruik van een online concept waar je samen kunt eten en drinken op hoger niveau. Drink daarom met z’n alle lekker een biertje en geniet van een lekkere maaltijd. Ga allemaal in een Zoom/ Microsoft Teams vergadering. Niks is lekkerder dan een goed biertje met een heerlijke maaltijd, toch? Tip: www.eigenchef.nl

Samenvatting van Coronaproof teamuitje organiseren

Misschien vond je het lastig, maar met onze tips kan je daarom nu eenvoudig een coronaproof teamuitje organiseren. Heel veel plezier, en laat vooral weten of je iets aan deze tips gehad hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *