Online Bierproeverij Pakket – Dubbel

Over het online bierproeverij pakket

Je online bierproeverij pakket is eenvoudig via deze pagina te bestellen, en net zo makkelijk thuisbezorgd. Dit pakket is ideaal voor een avondje met je partner of een vriend die je lang niet meer gesproken hebt. In het online bierproeverij pakket zitten verschillende belevingselementen, alle bieren en verkrijg je toegang tot de On Demand-pagina van de website.

On Demand: online bierproeverij op eigen tempo

Op de On Demand-pagina staan uitgebreide uitlegvideo’s van een van onze biersommeliers over de prachtige bieren die in je proeverij pakket zitten. Zo kun je op een datum en tijd naar keuze genieten van je bierproeverij pakket.

Dubbel – €35,50

✓ Vijf speciaalbieren
✓ Uitleg van biersommelier
✓ Twee uur lang genieten
✓ Vier kazen van Reypenaer

Sfeerimpressie

Meest gestelde vragen

Je hebt de Enkel, de Dubbel, en de Tripel variant. De Tripel is de meest uitgebreide versie met nog meer lekkers er in.

Klik op de titels om naar het bierpakket te gaan, of ga naar de overzichtspagina.

De speciaalbieren wisselen elkaar redelijk snel af. Enkele brouwerijen waar we graag mee samenwerken zijn bijv. Oersoep, Tripel Karmeliet, Brewdog en vele anderen.

Online Bierproeverij - Pakket Bestellen - 1 Online Bierproeverij - Pakket Bestellen - 2 Online Bierproeverij - Pakket Bestellen - 3 Online Bierproeverij - Pakket Bestellen - 4 Online Bierproeverij - Pakket Bestellen - 6

Jazeker! Zeker nu op het moment van schrijven de maatregelen weer van tafel zijn. Er is niets mooiers dan het verwonderen van deelnemers op locatie. Wil je meer informatie? Ga dan naar Bierproeverij op locatie.

Tijdens de online proeverij neemt de biersommelier je mee op reis langs verschillende bierige plekken. De biersommelier vertelt over waar de bieren vandaan komen, hoe ze smaken en een stukje geschiedenis van de bieren. Tijdens de live proeverijen is er veel interactie met de deelnemers en is er ruimte voor een grapje. Bij de on-demand video’s stream je een uitlegvideo.

Online Bierproeverij Pakket - Introductie Video

Jazeker, we kunnen ook een proeverij op maat voor je samenstellen. Ga hiervoor naar de homepage of vraag hier een offerte aan.

Weinig, maar er zijn wel een paar dingen die handig zijn. Zelf moet je voor een aantal dingen zorgen om deel te kunnen nemen. Een goed glas om uit te drinken, een computer met internetverbinding, een gezellige setting, een warming up en cooling down biertje en tot slot een dorstige keel.

Tijdens de coronapandemie bleek een online bierproeverij de perfecte oplossing om veilig op afstand met veel mensen gezellig bier te proeven. Je kunt gewoon vanuit je woonkamer inloggen op de website en de eerder opgestuurde bieren gaan proeven. Het enige wat je nodig hebt is een laptop met werkend internet en een bierpakket.

Het is dus super coronaproof, bovendien hoef je na de proeverij niet nog naar huis te rijden. Het is tegenwoordig ook enorm populair als bedrijfsuitje, het is tegenwoordig enorm lastig om coronaproof een bedrijfsuitje te organiseren. Een online bierproeverij is de perfecte oplossing om veilig op afstand toch een bedrijfsuitje te kunnen organiseren.

Gelukkig mogen we op het moment van schrijven weer proeverijen op locatie geven. Wil je meer informatie? Bekijk dan de pagina ‘Bierproeverij op locatie

Wij sturen de pakketten op naar degene die de bestelling geplaatst heeft. Wil je de pakketten op twee adressen laten leveren? Maak dan twee aparte bestellingen. Voor NL hanteren wij één week, en in Europa twee weken verzend tijd.

Meer informatie over dit bierpakket

Onze online bierproeverij pakketten zijn landelijk bekend om de uitgebreide beleving. Deze proeverij is eenvoudig en snel online geregeld, en daarom perfect voor je vriendenavond op afstand, of juist de online vrijdagmiddagborrel.
Je kunt onze online bierproeverij natuurlijk ook gewoon met je partner doen, of die ene vriend die je lang niet gesproken hebt.

Bierproeverij online pakket